Az irodánk Érden van központi helyen, itt megtalálhatóak vagyunk személyesen.

Green – Hope Alapítvány, egyenlő zöldremény, véleményünk szerint ebben minden benne van.

Hétköznap reggel 8 órától este 17óráig várunk mindenkit, aki velünk egy véleményen, vagy építő jellegű kapcsolattal együttműködne.

Legyen kérdése, elhatározott véleménye, akár javaslata, akár problémája, mindenben összefogást tanúsítunk.

Várjuk azokat is, akik szociálisan rászorultak támogatásokra, azokat is, akik civil szervezetek és támogatást igényelnek. A környezetünkért mindent megtéve számos olyan jellegű dolog van, amiért össze kell fogjunk, együtt kell működni, magunkért, gyermekeinkért és unokáink- ért.

Ha majd Ők is ebben a szellemben nevelkednek, megváltozhat minden olyan dolog, ami nekünk komoly feladatot jelent úgy elhárításban, mint rendbetételében, ez egy élet.

Minden politikát kerülve, politikamentesen élve és létezve élünk és éljünk.

Nincs problémánk a politikai nézetekkel sem a gyakorló személyekkel, akármilyen nézetű legyen bárki. Mi nem ebben szeretnénk élni, ahogy mi tiszteljük azt a nézetet, mi is elvárjuk, hogy tiszteljék a mi nézetünket is, ebben a dologban nem idegenkedés van, hanem az ellentéte egymás iránti tisztelet, ami sokkal több és érdemesebb, egymással szemben.

Hiszen vannak is szimpatizánsok, akik tartoznak politikai nézetekhez, de máskor, és máshol ez természetes dolog és ez a tisztelet egymás iránt.

 Kérje tanácsunkat irodánkban, úgy életmódi tanácsokért, mint akár építési irányból, vagy táplálkozási irányzatból.

Vizsgáljuk cégek, üzemek, gyárak szennyezőségét, és teszünk azért, hogy csökkentsék a káros anyag kibocsátást. Ezt sem úgy kívánjuk tenni, hogy ellenségeskedve, vitatkozva, tüntetést megszervezve, hanem segítségükre lenni azon az úton, hogy legyen jobb a működésük, környezeti tekintetben.

A szellemünk az ideánk, mindenkor és mindenekfelett építőjellegű és együttműködő tiszteletre alapul. Bízunk abban, hogy eszménkkel jobban és egyetértve hatunk mindazokra, akik nem környezetünknek élnek, nem kell szigorú törvényekkel fenyegetve élni egymás felé, iránt, a hatást az ideánkkal próbáljuk elérni. Ne higgyék, hogy valami gyámoltalan hozzáállás, hanem intelligencia harcot kell vívni, valljuk ez is egy tudomány! A nevünk kötelez, Zöldremény ebben a tudatban kell rávilágítani és egyben megoldani a problémát. Csodát tenni nem tudunk, nem is szabad megpróbálni, de az apró, olykor nagy lépéseket meglépve a változás felé ezt kell szorgalmazni. Ha mindig egy, egy személy, ha csak azonosul eszméinkkel, már sikert értünk el. Tudjuk, hogy mindenkit megváltoztatni nem lehet, mindent meghódítani nem lehet, mert kell hogy legyen renitens, engedetlen része a dolgoknak, de a nagy tömeg közös elve már kész csoda. A meggyőzés és a megváltoztatás célját együtt kell megvalósítani közös erővel, együttes akarattal. Ez a Green-Hope!!!    


Tevékenységek:

 • Civil környezetvédelem, cselekvő természetvédelem akcióinak fizikális, anyagi és szakmai támogatása.
   
 • Diákok, felnőttek egyaránt részt vesznek tevékenységeinkben.
   
 • Más Országok diákjaival környezetvédelmi embereivel együtt működve Itthon és más Országokban is.
   
 • Táborozunk, csere tábort szervezünk, ahol játékos oktatás, lovaglás és munka is elvégzésre kerül a pihenési kurzus alatt.
   
 • Hírességek, Nevességek is támogatják programjainkat, megjelennek előadásainkon, táborozáskor tanítanak, példát mutatva a változásnak, amihez tudjuk, idő kell. „Green Time”
   
 • Étkezési és életmód tanácsokkal látjuk el azokat, akik felkeresnek minket irodánkban - az élettel és tartalommal foglalkozó szakembereink végzik e feladatainkat.
   
 • Segítünk szociális rászorultakon, nagy családosoknak, elszegényedettek és fedélnélkülieknek, ételosztással, ruhák és egyéb eszközök adományozásával.
   
 • Fák ültetését is szaporítani kell, tömegek nézőpontját akarjuk erre irányítani. Növekszik a félelem a globális éghajlatváltozástól, ám egyben nő a felelősségvállalás igénye is. A fáknak sokat köszönhetünk ezt mindenkinek tudni kell, rengeteg pozitív hatást gyakorolnak környezetünkre.
  Enyhítik az ember éghajlatalakító tevékenységének következményeit, a lombkorona megköti a szén-dioxidot és oxigént termel, így egyensúlyozza az üvegházhatást, páratartalmat növelnek és nyáron enyhítik a hőséget. A nagylevelű fák a szennyeződést is felfogják továbbá a port és a zajt, enyhítik a szél erejét. Sorolhatnánk a pozitív tehetségét, de ezt konferenciáinkon bővebben be is mutatjuk. Ezért kell törekedni nemzetközileg a fák ültetésére, mely egyben egy világmegmentő tevékenység is.
   Nyelv
ADÓ 1 %
Kérjük Ön is segítse a
Green Hope – Zöld Remény Alapítvány
munkáját.

Adószámunk: 18280984-1-13
Bankszámlaszám: 10403136-50526581-87531013

"Segítsen, hogy segíthessünk"

Köszönjük segítségét:
Green Hope Alapítvány
KÖNYVELÉS!!!


GYŰJTÉS!!!
Gyűjtést szerveztünk egy család leégett házának újjáépítése érdekében! Ha lehetősége van, kérjük segítsen Ön is!

Facebook