Közlekedjünk tudatosan: gyalogosan, kerékpárral vagy tömegközlekedéssel.

Nagyon sokat tehetünk környezetünkért, Földünkért, ha nem mindig az autós közlekedést választjuk. Kisebb távolságokra, kirándulásokra ne szégyelljük elővenni kerékpárunkat; ezzel a szennyezést is csökkentjük és az egészségünkért is sokat teszünk.

Nem kell mártírnak lenni, de ha csak egy-két megállót mennénk, vagy elszaladunk a postára, esetleg az óvodába, iskolába a gyerekekért, tegyük gyalog vagy kerékpárral. Gyerekeinknek is nagyon jót fog tenni. Nem utolsó sorban, ha ezt a példát látják, természetes lesz számukra, hogy a jövőben ők is így közlekedjenek.

Sokkal egészségesebb, tisztább és egyszerűbb sétával vagy kerékpárral közlekedni rövidebb távokra, és nem utolsó sorban a pénztárcánkat sem terheli annyira, mint ha rövid távolságokra is autóval járnánk.

Ha így cselekszünk, ezzel példát mutatunk másoknak is, és biztosan lesznek, akik követik példánkat. A világot megváltoztatni nem tudjuk, ne is akarjuk, de minél többen veszünk igénybe környezetkímélő közlekedési eszközöket, annál többet tettünk Földünk, és természetesen saját egészségünk védelme érdekében.

Green Hope – Zöld Remény

 
Nyelv
ADÓ 1 %
Kérjük Ön is segítse a
Green Hope – Zöld Remény Alapítvány
munkáját.

Adószámunk: 18280984-1-13
Bankszámlaszám: 10403136-50526581-87531013

"Segítsen, hogy segíthessünk"

Köszönjük segítségét:
Green Hope Alapítvány
KÖNYVELÉS!!!


GYŰJTÉS!!!
Gyűjtést szerveztünk egy család leégett házának újjáépítése érdekében! Ha lehetősége van, kérjük segítsen Ön is!

Facebook