Építkezz helyesen! Közhelynek tűnik, de nem az!

Alapítványunk tagságában építészek is vannak, akik már az alapoktól kezdve segítenek a helyes építési mód kiválasztásában. Ez kiterjed a szigeteléstől kezdve a fogyasztók okozta energiatakarékosságig mindenre.

Természetesen a meglévő házaknál, lakásoknál is van bőven tennivaló ezek érdekében, ami nem elhanyagolandó. Megoldás mindenre van, hiszen manapság már annyira fejlett és szakszerű anyagok léteznek, hogy egy jó szakemberrel szinte csodát lehet tenni.

Új építésre már egyre ritkábban kerül sor, hiszen közel négymillió ingatlan van Magyarországon, ami világviszonylatban arányait tekintve nagyon szép szám, de sajnos a számszerűség a minőséggel nincs összhangban. Rengeteg energiát fizetünk ki feleslegesen, ez alatt értjük a rossz szigetelés, a rossz nyílászárók, a világításra használt korszerűtlen izzók, a fűtésre használt elavult fűtőberendezések és nem a kornak megfelelő fűtőanyagok okozta energiaveszteséget.

Irodánkban segítünk kiszámolni a helyes építkezéssel és a korszerű, energiatakarékos megoldásokkal elérhető megtakarítást. Forduljon hozzánk bizalommal!

Green Hope – Zöld Remény
Nyelv
ADÓ 1 %
Kérjük Ön is segítse a
Green Hope – Zöld Remény Alapítvány
munkáját.

Adószámunk: 18280984-1-13
Bankszámlaszám: 10403136-50526581-87531013

"Segítsen, hogy segíthessünk"

Köszönjük segítségét:
Green Hope Alapítvány
KÖNYVELÉS!!!


GYŰJTÉS!!!
Gyűjtést szerveztünk egy család leégett házának újjáépítése érdekében! Ha lehetősége van, kérjük segítsen Ön is!

Facebook