Szerencsésnek mondhatjuk magunkat, hiszen alapítványunk elég vegyes összetételű; tagjaink között van biológia tanár, kémia tanár, filozófus, bölcsész, jogász, közgazdász, építész, valamint kereskedő.

Mindnyájunknak van magáncége, illetve munkahelye, ahol szintén a környezettudatos gondolkodást tartjuk szem előtt, ennek megfelelően élünk, dolgozunk.

Lényegében egy baráti társaság vagyunk, évek óta együtt járunk különböző környezetvédelmi megmozdulásokra, rendszeresen részt veszünk szemétgyűjtő programokon, illetve látogatjuk a témával kapcsolatos rendezvényeket. 2004-ben részt vettünk egy környezetvédelmi konferencián; ekkor fogalmazódott meg bennünk, hogy közösen tegyünk környezetünkért, azonban akkor még nem tartottuk fontosnak, hogy mindezt hivatalos formába öntve, alapítványként tegyük. Azt gondoltuk, elég, ha az elveinknek megfelelően élünk. Ennyi év elteltével azonban úgy éreztük, hogy egy alapítványt létrehozva, szimpatizánsokat, támogatókat szerezve ennél is többet tehetünk. Így jött létre a Green Hope – Zöld Remény Alapítvány.

 


Tovább az Alapítványunk bemutatására >
 
Nyelv
ADÓ 1 %
Kérjük Ön is segítse a
Green Hope – Zöld Remény Alapítvány
munkáját.

Adószámunk: 18280984-1-13
Bankszámlaszám: 10403136-50526581-87531013

"Segítsen, hogy segíthessünk"

Köszönjük segítségét:
Green Hope Alapítvány
KÖNYVELÉS!!!


GYŰJTÉS!!!
Gyűjtést szerveztünk egy család leégett házának újjáépítése érdekében! Ha lehetősége van, kérjük segítsen Ön is!

Facebook